Вкупно :0Под-вкупно: 0,00 УСД
 • FTTH solution

  FTTH solution

 • Fiber Accessories

  Fiber Accessories

 • Влакна со оптички влакна

  Влакна со оптички влакна

 • Телеком Пасив

  Телеком Пасив

 • Кабел за оптички влакна

  Кабел за оптички влакна

 • Производи од основен материјал

  Производи од основен материјал

  • XPON ONU

  • GPON ONU

  • ЕПОН ОНУ

  • ГПОН ОЛТ

  • ЕПОН ОЛТ

  • Продолжување FTTx

  • Прилог и кабинет

  • CATV и радиодифузија

  • Fiber Optic Connectors

  • Fiber Optic Patch Cords

  • Fiber Opitc Protector

  • Комбинатори со повеќекратна пумпа

  • Адаптер за поле на режим

  • Облога за напојување со струја

  • Комбиниран сигнал со голема моќност и пумпа

  • Комбинатор на зрак на влакна

  • QBH

  • Mux Demux & OADM

  • Сплитер на влакна

  • Оптички кабел ADSS

  • Подзебен оптички кабел

  • Дува оптички кабел

  • Воздушен оптички кабел

  • Оклопен оптички кабел

  • Кабел за напојување и оптички влакна

  • Арамид влакна

  • PE Protective Fiber

  зошто изберете нè

  Имаме многу предности за подобро да ги задоволиме вашите потреби

  Прилагодена услуга

  Многу партнери соработуваат со нас