Total:0Nën-Gjithsej: 0.00 USD
 • FTTH solution

  FTTH solution

 • Fiber Accessories

  Fiber Accessories

 • Fibra me fuqi të lartë

  Fibra me fuqi të lartë

 • Telekomi Pasiv

  Telekomi Pasiv

 • Kablli me fibër optike

  Kablli me fibër optike

 • Produkte materiale kryesore

  Produkte materiale kryesore

  • XPON ONU

  • GPON ONU

  • EPON ONU

  • GPON OLT

  • EPON OLT

  • Zgjatja FTTx

  • Mbyllje dhe kabinet

  • CATV & Transmetim

  • Fiber Optic Connectors

  • Fiber Optic Patch Cords

  • Fiber Opitc Protector

  • Kombinuesit e pompave multimode

  • Përshtatësi i fushës së modës

  • Veshës me rrymë elektrike

  • Sinjali i fuqisë së lartë dhe kombinimi i pompës

  • Kombinues i rrezeve të fibrave

  • QBH

  • Mux Demux & OADM

  • Splitter me fibra

  • Kabllo optike ADSS

  • Kablli optik nëntokësor

  • Defekt kabllo optik

  • Kabllo optike ajrore

  • Kabllo optike e blinduar

  • Kabllot e përziera me energji elektrike dhe optike

  • Fibër Aramid

  • PE Protective Fiber

  pse zgjidhni ne

  Ne kemi shumë përparësi për të përmbushur më mirë nevojat tuaja
  • Përvojë e pasur

   Ne kemi përvojë të pasur profesionale përvojë të projektimit andrich
  • Teknologji e avancuar

   Ne kemi teknologji të përparuar për t'ju siguruar me teknikë të përparuar
  • Teknologji e avancuar

   Njohja e fortë na bën të dallojmë nga industria
  • i besuar

   Produktet tona janë të besueshme në cilësi dhe të arsyeshme në çmim

  Customized Service

  Shumë partnerë bashkëpunojnë me ne